За Нас

Лого "Вкусни арт зърна"

Фирма ЕТ „Орхидея 505“ гр. Карлово е създадена през 1989 г. и се занимава с търговия на едро и дребно на хранителни и промишлени стоки, както и с галерийна и благотворителна дейност. В бизнес стратегията й е заложено взаимодействието между търговия и изкуство. Фирмата е собственик на набралия популярност Арт център „Орхидея“ и марката „Вкусни арт зърна“.

Екипът на ЕТ „Орхидея 505 “ създаде мащабните художествени проекти:

„Голямото рисуване на малките художници“ и „Картина от мнозина за малките художници“. Те преминаха границите на България и вече гостуваха в Мадрид и на емблематичния площад „Сан Марко“ във Венеция.

През 2014г. проекта „Картина от мнозина“ за утвърдени художници събра над 1500 картини на творци от страната и чужбина. На пищна церемония в „Централен военен клуб“ София  жури в състав: Йорданка Фандъкова, Стефан Данаилов, Недялко Йорданов, Любо Ганев, Поли Генова, Астор и Димитрина Ходжева от фондация „Димитър Бербатов“  номинира и награди със статуетка „Рицар на четката“ осем художници  в различни категории.

Арт център „Орхидея“ провежда ежегодно художествените пленери: „Пристан“, „Дамски пленер“, „Рицарски пленер“, „Парапленер“ и „Родопска приказка“ с участието на едни от най-изявените художници от страната и чужбина. С тази своя дейност арт центърът поддържа и обогатява  художествения живот в България.

 

Широката подкрепа от партньори и съмишленици е основа и гарант за бъдещото ни развитие!

 

Начална страница

 
SpeedyCounter.com